Boomstamzitten

Boomstamzitten bij de Lange
Just try it en win een reis naar een zonnige bestemming!

Geef je nu op door een e-mail te sturen naar
eric@cafe-delange.nl

Reacties

Nakkie schreef op :
Boomstam zitten is wel echt vet.
Toch moet ik weer zeuren. Hoe kan het dat De lange dan 24 uur per dag open mag zijn ( dat was wel eerste zo ) en bijv. Liebeth ( wat trouwens een stom café is :P ) ook met top2000 en dat de Niks nog steeds om 2 uur dicht MOET van de gemeente.
Too weird to live, and too rare to die.
Gradje schreef op :
Ik denk dat als jullie een bijzonder evenement organiseren, dat jullie ook wel één keer in het jaar 24 uur open mogen zijn.

Daar komt bij dat een kroeg een gemiddeld oudere doelgroep aanspreekt dan een soos, en een dergelijke actie beter kan 'onderbouwen'... Eerlijk gezegd denk ik dat als de Niks 24 uur mocht zijn, en je daar om 07:00 binnenwandeld, er geen personen meer zijn die nog enigzins aanspreekbaar zijn. Geeft niks, maar dat dat hoort gewoon niet direct bij een soos denk ik.

(Horster kroegen hebben trouwens geen sluitingstijd (gelukkig niet), en gaan daar zelf behoorlijk verantwoord mee om. Zij merken ook wel dat er na half drie nog amper bier omgezet wordt, en als je in die tijd weet ik veel hoeveel personeel moet betalen is dat vrij snel beslist)
I'm on a horse.
Nakkie schreef op :
Slimme argumenten.

Feit blijft dat de uitgaanstijden drastisch veranderd zijn de laatste jaren. Mensen gaan pas om 11 en willen dan graag gaan tot minstens 4 uur, vooral bij dansfeetsjes. We zijn dan wel een soos ( alle leeftijden ) maar we hebben toch een duidelijk doelgroep van 16+ en die gebruiken die tijden.

Het komt dus vaak voor dat mensen een beetje teleurgesteld of zelfs boos zijn als we bij de Niks om 2 uur sluiten. Voor de Niks zou het dus heel mooi zijn als we tot 3 of 4 door zouden mochten gaan. Bij sozen als Canix en Walhalla zie je dit namelijk wel vaak.
Too weird to live, and too rare to die.
Koen schreef op :
vind 't zelf ook altijd balen dat áls we 'ns een keer naar de nix gaan 't altijd vroeg gedaan is... behalve met oud op nieuw dan natuurlijk :)
Nakkie schreef op :
Jaja, oud op nieuw is mooi altijd :P

EDIT: Vooral eerste dienst 3 tot 5 en dan flink zuipen!
Too weird to live, and too rare to die.
Strid schreef op :
Heb wel respect voor de mensen die gaan boomstamzitte.. :D
Verdelle schreef op :
Vind ik ook, zeker respect.
Denk dat ik zelf ook mee ga doen, is lache
Teun schreef op :
en daar dan binnenlopen en het gaat niet door...slecht
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
Sjors schreef op :
Quote: Teunen daar dan binnenlopen en het gaat niet door...slecht
Dat is wel heel vreemd, is er een reden bekend?
Strid schreef op :
Daar ben ik ook wel heel benieuwd naar.. Te weinig opgaves?
Verdelle schreef op :
Ik heb gehoord dat ze dat verplaatst hebben naar vanmiddag 15.00 uur, omdat er gisteren bijna niemand kon. Ik ga wel even kijken vanmiddag
Strid schreef op :
hmm, we wachten even af... wel raar om dat op het laatste moment te wijzige..