Boemelweekend 2011

Boemelen in Horst aan de Maas

Het aanstaande weekend, zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober, is het weer zover: het traditionele boemelweekend breekt aan!

Heel Horster Horeca pakt uit met entertainment voor iedereen: live muziek, topdj’s, activiteiten voor kinderen, heerlijk eten en drinken en natuurlijk de boemelbus die iedereen van A naar B zal brengen.
De café en uitgaansgelegenheden die van de partij zijn, in willekeurige volgorde: Café Babouche, Liesbeth’s Grand Café, De Lange Horst, Blok10, Café Het Centrum, Cafe De Herstroat, Café Cox, Café De Beurs, Café De Buun en Boscafé Het Maasdal. Met name laatstgenoemde, Boscafé Het Maasdal, verdient een speciale vermelding. Dit café is het laatst toegetreden tot de Horster Horeca en is tijdens het Boemelweekend één van de prachtige locaties waar u kunt genieten van een drankje en een hapje!

De boemelbus rijdt op zaterdag van 22.00uur tot 02.00uur. Op zondag bieden we u zelfs een prachtige ‘boemelkoets’ die van 14.00uur tot 18.00uur zal rijden. De bus en de koets stoppen, als vanzelfsprekend, bij iedere horecagelegenheid.

Reacties