Bob Wayne ( USA ) in het mafcentrum

Zondagavond 3 juni staat de Amerikaanse Country-Bluegrass formatie Bob Wayne & The Outlaw Carnies op de planken in het Mafcentrum Maasbree. Wayne begon als roadie bij een van de grootste countryartiesten in de States van nu, Hank III. Juist ja, kleinzoon van wijlen opa Hank Williams. Dat inspireerde Wayne tot niets anders dan zelf zoveel mogelijk muziek maken! Hij verhuisde naar de plek die country ademt, Nashville Tennessee. En daar kwam hij thuis.
Inmiddels is Wayne alweer enkele jaren zelf bezig samen met zijn band onder de naam Bob Wayne & The Outlaw Carnies. Hij heeft het in zijn jeugd bepaald niet makkelijk gehad en dat laat hij af en toe ook horen in zijn songs. Deze redneck heeft het in zijn teksten graag over truckers, barbeques, vrouwen en ander gespuis. Zijn sterke verhalen zijn herkenbaar en vertellen over het gevecht om overeind te blijven tussen goed en kwaad. Zonder sentimenteel te worden raken ze je recht in het hart. Met een mix van de felle banjo, staande rock&roll drums, een dampende cellobas, af en toe een viool en dan weer een scheurende gitaar, blijft Wayne de hele show verrassen en boeien. Iedereen en zeker liefhebbers van pure country, rockabilly, hillbilly en stevige bluegrass kunnen hun hart ophalen deze avond.
Benieuwd naar zijn geluid? Check: http://bobwayne.org of http://www.myspace.com/bobwayne
Voorverkoop tickets
Tickets voor Bob Wayne & The Outlaw Carnies zijn in de voorverkoop online te reserveren door een mail te sturen naar bobwayne@mafcentrum.nl, of vul het formulier in via de website: www.mafcentrum.nl.Tickets kosten aan de dagkassa 10 euro, 8 euro in de voorverkoop. Gereserveerde kaarten zijn op 3 juni af te halen tussen 19.00 - 20.00 uur in het Mafcentrum Maasbree.

Reacties