Blok10 Rock Society Live

Live On Stage: Rock Society (Rock Coverband)
Aanvang 22.30 uur
Entrée € 3,50 p.p.

De uit "rock-city" Eindhoven afkomstige coverband RockSociety is, vooral in deze tijd, voorvechter van een onvervalste rock-act. Deze viermansformatie staat als een huis en overtuigt vriend en vijand met hun overweldigende sound en een act voortgekomen uit behoorlijk wat "podium-vlieguren" van de bandleden (ex Robin Who..?, Going Underground).

De muziek is misschien een tikje brutaal maar wel recht door zee. Evenals het krachtige stemgeluid van zangeres Saskia. Een vrouw met een ’grote’ rockstem à la Anouk en Gwen Stefani . Behalve door haar uitstekende vocalen valt het gezelschap op doordat ze covers met zoveel vuur spelen. De originelen worden zeker niet noot voor noot nagespeeld. Doordat ze zijn aangepast aan de eigen mogelijkheden en de huidige tijd klinkt het overtuigender.

RockSociety is een eerlijke rockband met een stevige sound, die door haar ongecompliceerde oprechtheid respect afdwingt.

Een aaneenschakeling van nummers waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Grote hits van bands als No doubt, Queens of the stone age, Live, Avril Lavigne, Nelly Futaro en Anouk staan garant voor een avondvullende show.

RockSociety heeft met zangeres Saskia een gouden troef in handen. Een waanzinnige band. Die moet je absoluut een keer gezien hebben.

Reacties