Birdman Reloaded

Zoals vorige week vermeld, hebben Linq Events en De Lange Horst de handen ineen geslagen. Helaas is het evenement ‘Birdman’ te komen vervallen, maar in goed overleg is een groot gedeelte van de line-up van de main stage verplaatst naar de zaal en het café van De Lange Horst. Voor een meer uitgebreide toelichting over het hele gebeuren, kijk hier

Onder de noemer ‘Birdman Reloaded’, zullen de volgende artiesten acte de présence geven in de zaal van De Lange Horst: Kid de Luca, Dani L. Mebius, Marc Benjamin, Sam O’Neall, Lucien Foort, Ralvero en niemand minder dan Bassjackers. Deze avond zal gehost worden door Mc Marboo.

Het café van De Lange Horst zal de hele avond in het teken staan van 90s. L!nq the 90s en de mannen van Critical Mass en Dune (beiden gebruik makend van een dj-set) zullen hun geluiden door de speakers knallen.

Logischerwijs is Birdman Reloaded eveneens ingepland op 1 september. Het evenement vangt aan om 22.00uur en zal tot 05.00uur(!) door gaan. Entree voor het event kost €10,-. Voor deze €10,- heb je meteen entree voor de zaal en het café.

Reacties

jannis schreef op :
Ik bedoel natuurlijk timetable.