Bintjesfest 2010

Vrijdag 29 Januari:

- Stratex (Metal Covers)
- Mercyful Fake (Mercyful Fate Tribute)
- Tributör (Heavy 80's Rock Covers)

Bintjesfest 2010 zal op vrijdagavond om 20:30 van start gaan met de metal coverband Stratex uit Lottum. Stratex is ontstaan uit div. leden van Z.O.D. en zal klassiekers voorschotelen van o.a. Metallica, Sepultura en natuurlijk Slayer! Na Stratex zal Mercyful Fake het podium betreden. Zoals de naam al zegt betreft het een Mercyful Fate Tribute. Welke metalfan is niet bekend met de de jaren tachtig krakers Melissa en Don't Break The Oath? Alles zal tot in de puntjes nagespeeld worden incl. de typerende zang van King Diamond. Natuurlijk is ook het visuele plaatje niet vergeten. De afsluiting zal verzorgd worden door de Tilburgse formatie Tributör. Wat te verwachten? Van AC/DC tot Motörhead, van Judas Priest tot Saxon en van Iron Maiden tot Van Halen. Kortom een avondje gouwe ouwe heavy krakers waar de nostalgie vanaf druipt alsof de klok 25 jaar is teruggezet!

Zaterdag:

- Tba
- Tba
- Dead Elvis & His One Man Grave (Garagerock)

Citaat Dead Elvis:"Dead Elvis in 2005 rees in 2005 op uit zijn graf. De begrafenisondernemer heeft hem opgegraven. Voor z'n dood maakten mensen misbruik van Elvis. Gaven hem pillen en sleepten hem naar Las Vegas. Nu is hij terug met wraak en een masterplan". Deze bijzondere Elvis zal een Cramps-achtige rock 'n roll show serveren met een muzikale mix van lo-fi, r'n'r, gargage, blues en country. Na o.a. Paradiso, Roskilde en Paaspop een waardige afsluiter voor Bintjesfest 2010. Kortom, op zowel vrijdag als zaterdag: The King is back!

Reacties

RickT schreef op :
Welke bands zijn het nu geworden?

hmm te snel:

- Maniac Forces (Thrash Metal)
- Rocker Arms (Rockabilly/Psychobilly)
- Dead Elvis & His One Man Grave (Garagerock)
RickT schreef op :
Welke bands zijn het nu geworden?
Yeaup schreef op :
zeker aanwezig, wel later, eerst zuipen in eindje met soon-to-be ex-klasgenoten... hoop dat ik dead elvis nog kan meepakken, dat is wel heel erg vet!
Megje schreef op :
Bintjesfest begint al oppuh tied, 21:00 oar ierste band.