Beste artiest van regio Horst aan de Maas

Beste artiest van regio Horst aan de Maas
Dinsdag 14 juli | www.gaellus.nl | liveonstage@gaellus.nl

In het tweede weekend van juli organiseert OJC Gaellus de Tienderse Kermis. Vanaf vrijdag tot en met dinsdag staan er elke dag leuke bands op het programma. We willen dit jaar graag op een andere wijze onze jongerenkermis afsluiten, anders dan gebruikelijk. namelijk met jullie, onze collega’s en verre vrienden! Op dinsdag 14 juli is er ruimte voor acts, dj’s en artiesten afkomstig van jongerencentra en/of verenigingen uit Horst aan de Maas én regio. Of het nu ervaren artiesten zijn, nieuwkomers, of gewoonweg liefhebbers zijn.. wij zien het graag! Op deze manier willen we graag jongerencentra en vereniging uit de omgeving bij elkaar brengen op een informele manier.

Voor de artiesten die graag willen deelnemen stelt OJC Gaellus gratis consumpties ter compensatie. Daarnaast mag elke bezoeker één stem uit brengen op één van de deelnemers die een bijdrage levert aan de muzikale invulling van deze kermis-dinsdag. De artiest die op het einde van de avond de meeste stemmen heeft ontvangen, krijgt van OJC Gaellus één gratis vat bier van maar liefst 50 liter. Neem dus zo veel mogelijk vrijwilligers en vrienden mee:) Indien er interesse is horen wij graag van je. Stuur dan een mailtje naar liveonstage@gaellus.nl.

We sluiten de avond af met de Nederlandstalige ska-rock-pop band Bazzookas! Deze 8-mans formatie is magisch, explosief en episch en vergelijken zichzelf daarom met de het effect van buskruit wanneer het knalt!! Ze stonden eerder al op de Zwarte Cross en Parkpop en braken de tent af in de Heiniken Music Hall en Paradiso. Bazzookas is dé festival band van het moment. En voordat ze gaan toeren door Tsjechië en Duitsland komen ze nog even aan de op de Tienderse Kermis om alles met een hoogtepunt af te sluiten.

(De dinsdag is overigens één van de vele dagen dat OJC Gaellus geen entree heft)

Reacties