Beer Pong, de Nederlandse Kampioenschappen

Sinds kort waait er een nieuwe rage over Nederland, overgenomen uit de Verenigde Staten: het beer pongen. Het spel is even simpel als doeltreffend: zorg dat je met een pingpongbal als eerste in alle bekers van de tegenstander gooit en win het spel! Natuurlijk zijn de specifieke regels net iets gecompliceerder, deze vind je hier: www.dsobp.nl .

De Lange Horst is één van de locaties waar de voorrondes van de Nederlands Kampioenschappen beer pongen plaats vindt: the Dutch Series of Beer Pong. Als jij als winnaar, of nummer 2, uit deze voorrondes komt, dan mag je naar de landelijke finale in Venlo. Mocht je die finale ook nog weten te winnen, dan wordt het helemaal leuk: dan mag jij naar het Amerikaanse Beer Pong Event in Las Vegas en maak je kans op $50.000,- ! Geen kattenpis…

Bekijk voor de overige deelnemende horecagelegenheden de poster. De eerste voorronden in De Lange Horst vinden plaats op zondag 27 mei. Inschrijfgeld per duo kost €30,-: €10,- per persoon en €10,- voor de benodigde drank per spel. De winnaars van De Lange Horst worden bepaald aan de hand van een poulesysteem: als jij over de drie dagen de meeste punten heb verzameld, dan win je en mag je door naar de landelijke finale.

Inschrijven kan in het café van De Lange Horst, of per mail naar jannis@delangehorst.nl .

Reacties