Beachvolleytoernooi

Voor de tweede keer al weer zal er op zondag 11 juli Beachvolleybal worden gespeeld op zand door twee teams van drie of vier spelers. Er zal gestart worden om 13.00 uur. Het speelveld is door een net in twee delen verdeeld. Aan weerskanten van het net staat een team. Het doel van het spel is de bal in het veld van de tegenpartij op de grond te krijgen en te voorkomen dat dit in het eigen veld gebeurt.

Beachvolleybal is tactisch gezien een ingewikkeld spelletje. Met drie of vier personen moet een veld verdedigd worden, wat vraagt om een goed tactisch inzicht en afspraken tussen alle spelers.

Er zal gespeeld worden in 2 catagorieen. In catagorie A worden de profs ingedeeld. Deze spelen in een team van 3 personen en zal bestaan uit nog actieve wedstrijdvolleyballers. In catagorie B worden de recreanten ingedeeld. Deze spelen in teams van 4 personen.

Beide dagen zal er gespeeld worden op, met gele zand, aangelegde velden rondom café De Beurs in Horst. Belangrijk is dat je je snel opgeeft met je team, dan weet je ook zeker dat je mee kunt doen.

Dus als je zin hebt in een leuk Beachweekend vol met actie en activiteit en natuurlijk ook het natje en het droogje en je bent 16 jaar of ouder, geef je dan snel op bij Café De Beurs, Gasthuisstraat 27 Horst. Inschrijfgeld per team is € 10,00.

Opgaven zijn welkom aan de bar van Pretcafé de Beurs of via www.beachweekend.nl. Tevens kun je hier ook meer informatie vinden over het aanmelden, team samenstelling en spelregels etc.

Reacties