Beach soccer toernooi

Nieuw op dit beachweekend zal zijn dat op zaterdag 10 juli het eerste Horster Beach Soccer toernooi zal plaatsvinden. De start zal zijn vanaf ca. 17.00 uur.
Beach Soccer is een snel voetbalspel omringd door een opblaasbare border, waarbij hoogstandjes en technische trucjes aan de orde van de dag zijn. De sport is spectaculair en dynamisch. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal is het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, wat weer zorgt voor spectaculaire omhalen van de spelers en mooie zweefduiken van de keepers. Met teams van 3 personen zal dan worden uitgevochten wie zich de eerste kampioen van Horst mag noemen en wie dus de eerste prijs in ontvangst zal mogen nemen.

Beide dagen zal er gespeeld worden op, met gele zand, aangelegde velden rondom café De Beurs in Horst. Belangrijk is dat je je snel opgeeft met je team, dan weet je ook zeker dat je mee kunt doen.

Dus als je zin hebt in een leuk Beachweekend vol met actie en activiteit en natuurlijk ook het natje en het droogje en je bent 16 jaar of ouder, geef je dan snel op bij Café De Beurs, Gasthuisstraat 27 Horst. Inschrijfgeld per team is € 10,00.

Opgaven zijn welkom aan de bar van Pretcafé de Beurs of via www.beachweekend.nl. Tevens kun je hier ook meer informatie vinden over het aanmelden, team samenstelling en spelregels etc.

Reacties