Band Battle ronde 3

CAVE ON FIRE
De band heeft invloeden van de grunge, hard rock, (blues solo partyen) en metal. Voorbeelden voor de band zijn : Nirvana, Pearl jam, Stone Sour, Soulfly, Slayer, Metallica, Led Zeppelin, Ramones e.a.
Momenteel werken we aan nieuwe nummers voor onze volgende full cd.

YELLOW
Yellow is een Pop-Soul band die net even de andere tak van de popmuziek naar voren brengt. De band is sinds oktober 2010 bij elkaar. De motor van de band is goed gesmeerd met de 14-jarige Mees Riechelman die met zijn drum- en percussietalent de VOCO (Voorbereidend Conservatorium) met succes doorloopt. Stef Joosten slaagt erin om met zijn basgitaar de juiste klankkleur aan het ritme mee te geven en hoe jong hij ook is, des te groter is zijn solovermogen. Dian van Rengs neemt de gitaarpartijen voor haar rekening die ze zowel begeleidend als solistisch tot een succes brengt. De zang zal mede door Britt Cuppen vervuld worden die door haar muzikale vermogen de band tot een zeer expliciete hoogte brengt. De andere zangeres Demi Huyts is er later bijgekomen (febr. 2011). Met haar geweldige sound weet ze het hele publiek te verpletteren. De twee zangeressen brengen elkaar tot een hoger niveau. Samen weet deze band de krachten te bundelen om een optreden tot een unieke ervaring te maken.

FREESTROKE
FreeStroke is een vierkoppige rockformatie met akoestische gitaar in de basis. De groep heeft een eigen geluid en een eigen stijl, soms teder en kwetsbaar, soms meer dan stevig rockend, maar altijd vol variatie en melodieus. FreeStroke verlaat de gebaande paden van de traditionele rock- en popmuziek om de luisteraar steeds opnieuw te verrassen en als het moet bij de strot te grijpen. Ook in de teksten is FreeStroke niet op een cliché te betrappen, want er zijn al genoeg platgetreden paden in de wereld. Dus wie iets nieuws wil ontdekken, kan het beste met FreeStroke op avontuur.Reacties