Band Battle 2010 ronde 1

Voorronde 1:

EPIC FAIL
Wij zijn de band : Epic Fail. Onze band bestaat uit 5 bandleden, We hebben onze band opgestart eind februari/begin Maart in 2009.
Wij spelen rockmuziek: Anouk, ACDC, Greenday, Snowpatrol en meer.
Namen van de bandleden:
Zangeres: Ankie Wijnands 16 jaar, met de band battle in februari inmiddels 17.
Bas: Guus Vullings 15 jaar.
Gitarist: Renzo den Bekker 15 jaar
Gitarist: Jim Zeelen 15 jaar
Drums: Paul Vullings 15 jaar.
http://e-p-i-c-f-a-i-l.hyves.nl

ALL SEASONS REMAIN
Wij zijn All Seasons Remaim, een Metal band uit de omgeving venray. De band bestaat Uit Tom van Mill (Vox), Mark Kessel, (Lead Guitar), Dick Liefting(Rythm Guitar), Wout Jansen (bass) en Patrick Valckx( drums)
ongeveer 1,5 jaar gelden zijn wij voor het eerst bij elkaar gekomen. Toen nog zonder zanger Tom en gitarist stan. Naar een korte zoektocht kwam al gauw zanger tom erbij en niet veel later gitarist Stan(nu Dick). Toen zijn we erg hard aan het schrijven gegaan om zoveel mogeljk eigen nummers te maken. Na ongeveer 1 jaar gespeeld te hebben besloot stan om de band uit te gaan omdat de stijlverschillen te groot waren. Dick Liefting heeft zijn plaats ingenokmen en weet de rest van de band naar een hoger niveau te brengen. Onder tussen zijn er al 5 nummers af. Ze staan te popelen om het podium te betreden en de zaal op zn grovesten te laten schudden
www.myspace.com/allseasonsremain1

MODESTY CALLS
Modesty Calls is een vijfkoppige rockband uit de regio Venray, opgericht begin 2008. Hun stijl is te omschrijven als rock, met invloeden uit de hardrock en stoner wereld.

Vanaf het moment dat de line-up compleet werd zijn de zaken serieus opgepakt. Aangezien alle leden al in verschillende andere bands samengewerkt hadden was de eerste demo in korte tijd een feit. Deze demo getiteld "I am the king" geeft mensen een goed beeld waar Modesty calls voor staat. Namelijk rock, rock en nog eens rock!

Deze demo en een energieke live show waren de weg naar succes in de eerste bandwedstrijd waaraan ze meededen, "Knokke om te Rokkuh", met een optreden op "Merlinpop" als beloning. Hun uitverkiezing voor de bandcompetitie "Roos van Nijmegen" bevestigde de potentie in deze band!

Dankzij de verschillende optredens die ze reeds op hun naam hebben staan en het schrijven van nieuwe nummers, zal deze potentie nog beter te horen zijn in hun tweede promo cd getiteld “All polished halos (promo)”. Deze promo cd wordt de opstap naar een 9 nummers bevattende “All polished Halos” E. P. die medio 2010 uitgebracht zal worden. Houd hun myspace goed in de gaten en zorg dat je de eerste bent die hem luistert! En vergeet vooral niet om hun live shows te bezoeken en de band te boeken!
www.myspace.com/modestycalls

Reacties