Band Battle 2010 de finale

De finalisten zijn:

- All Seaons Remain
- Lucky Dice
- Ash One
- Remorse

De winnaar zal tot stand komen door 50% van het juryoordeel en 50% van de stem van het publiek, wat uiteindelijk een winnaar vormt (met als prijs 500 euro)

Leuk detail is dat elke band 'verplicht' is om het nummer Bruce Springsteen - Glory Days te coveren, dit natuurlijk op hun manier.

Reacties

Ser schreef op :
Remorse speelt snoeiharde thrash metal! Dit vijftal is in het voorjaar van 2005 begonnen met het maken van covers van classics. Denk hierbij aan S.O.D., Slayer, Anthrax, Sepultura en Metallica! Dit resulteerde in september ?06 tot de eerste demo: Completely Wasting. Na dit alles besloot de band zich meer te richten op eigen werk in de stijl van hun helden, aan de hand van deze nummers presenteerde ze in oktober ?08 hun EP bij het label sixkiller records: Awating Your Death. Deze ontving goede recensies op verschillende fronten: ?Kwa zang doet het me erg aan Gorefest denken, EN DAAR IS HELEMAAL NIETS MIS MEE!!! Lekkere dikke sound die je van zo'n band verwacht,? SPL. ?Hier een solo, daar een smaakmakend stukje sample (Milfhunter) en voldoende variatie om het geheel toch boeiend te houden,? www.zwaremetalen.com.
Verwacht van Remorse een energiek optreden, van vooral eigen werk maar niet te vergeten hier en daar een vette cover van slayer of sepultura. www.remorsemetal.nl ? www.myspace.com/remorsemetal - www.remorsemetal.hyves.nl - www.youtube.com/user/remorsemusic