Back2Music

Iedere week komen er wel weer enkele nieuwe platen uit. Sommigen zijn eendagsvliegen, anderen schoppen het tot hits. Het ene deuntje blijft lang hangen, de ander is er weer om snel te vergeten. Toch wordt er vaak verkondigd dat de men de ‘muziek van toen’ absoluut niet mag vergeten. En dat klopt!

Vanaf de jaren ’60, met de opkomst van de Rock ’n Roll en de vroege popmuziek werd de basis gelegd voor de muziek die wij heden te dage allemaal kennen. Muziek welke toch vaak vergeten wordt, maar eigenlijk absoluut niet vergeten mag worden! Denk hierbij eens aan Elvis Presley, The Beatles, Queen en Bon Jovi. Maar ook namen als Snap, Eurythmics en Scooter mogen we hierbij niet overslaan. Samen met een lekkere mix van eighties en nineties muziek wordt er een muzikale topavond gesmeed!

Aanstaande zaterdag 3 oktober zal er bij De Lange in Horst weer een nieuwe editie van Back2Music gaan plaatsvinden. Een avond vol met de lekkerste muziek van de sixties tot en met de nineties, netjes verpakt en gepresenteerd door DJ Harrie Bergh. De avond zal beginnen om 22:00 uur en doorgaan tot in de late uurtjes, waarbij in de verte alvast de welbekende slogan klinkt: ‘herinnert U zich deze nog’?

Reacties