Americaanse kermis woensdag

Dit jaar hebben OJC Cartouche & Station America de handen ineen geslagen om samen de Americaanse kermis te organiseren.
De kermis zal plaatsvinden op Pastoor Jeukenstraat 10 (OJC Cartouche), hier zal een grote tent worden neergezet. Elke dag gratis entree!!

Kermis woensdag zal naast pop ook een rock tintje hebben voor de liefhebbers. Deze avond zullen 30 Past 7 en Epic Fail een optreden verzorgen.

30 Past 7

30 Past 7 is een pop-rock coverband die ontstaan is in het Limburgse maasdorpje Lottum. Ieder optreden wordt met veel passie en energie beleefd en brengt dit graag over aan haar publiek. De afwisseling tussen ballads en vlotte sounds en de combinatie van oud en nieuw zorgt voor een boeiend repertoire.

Iedere avond met 30 Past 7 zal een feest der herkenning zijn, gemengd met eigen creativiteit. Het hoofdthema is pop-rock, maar voor een uitschietertje naar een ander genre zijn deze jongens niet vies.

Epic Fail

Dit is de 5-koppige coverband: EPIC FAIL
De bandleden komen uit Horst en omgeving, en spelen op dit moment verschillende covers van het genre "Pop-Rock met een scherp randje", die in de top 40 als in de oude doos te vinden zijn. Van CCR tot Anouk, van the Red Hot Chili Peppers tot aan Snow Patrol. "Als t maar un beetje scheurt"

Reacties