Americaanse kermis dinsdag

Dit jaar hebben OJC Cartouche & Station America de handen ineen geslagen om samen de Americaanse kermis te organiseren.
De kermis zal plaatsvinden op Pastoor Jeukenstraat 10 (OJC Cartouche), hier zal een grote tent worden neergezet. Elke dag gratis entree!!

Kermis dinsdag zal voor het eerst in jaren geen band optreden. Deze avond mag er gedanst worden m.m.v. DJ Guido. Hij staat garant voor een groot feest.

Om dit grote feest muzikaal aan te vullen, zal ook Big Benny een optreden verzorgen. Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe BB in een handomdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt. In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. "Big Benny! Big Benny! Big Benny!" En, zo vreemd is de enthousiaste reactie van het publiek niet. De zanger maakt de hooggespannen verwachtingen namelijk waar, van het eerste liedje tot en met de laatste toegift. Telkens opnieuw haalt hij het onderste uit de kast en laat hij de grote schare fans uitbundig meezingen, schateren van het lachen en schunkelen Tijdens een optreden kronkelt automatisch een polonaise van soms wel een paar honderd meter door de zaal of feesttent. Arm in arm, hand in hand, hotsen en botsen in de lange vrolijke sliert. 'Het is pas feest als Big Benny is geweest', de slogan klopt als een bus.

Reacties