AmenRa + Cough + Your Highness

VR 20.05.11 | AmenRa + Cough + Your Highness
Aanvang: 20:30 (20:00) | €10,-
Kaarten via Sounds en http://bit.ly/hAYS6L
Exclusieve show in NL!

De Vlamingen van Amen Ra maken sludge, doom en hardcore metal. Als je van bands houdt als Converge, Isis en Pelican is dit de band die je live moet zien. Ze maken een explosieve mengeling van noise en hardcore met een snuifje metal zonder enige spannende franjes. Recht voor z’n raap en tegen de chaos aan.

Amen Ra excelleert in prachtige golfbewegingen van raszuivere doemriffs die vervolgens traag de poorten wagenwijd opent naar grande finales die het bloed aan de kook brengen. Zwaar en intens en altijd dicht aanleunend bij chaos. Hetgeen wat je kunt verwachten is een lawine aan decibellen.
Amen Ra neemt de Amerikanen van Cough mee. Geen misselijke support en ten slotte het Belgische Your Highness.

Cough
Cough komt uit de stal van Relapse, een label waar men over het algemeen niet mag klagen over het aangebodene. Veel informatie over dit Amerikaanse viertal is er niet, echter weten ze wel een mooie mix neer te zetten van de diverse mogelijkheden binnen de sludge-derivaten.

Your Highness
Deze vrij nieuwe Belgische band gooit de laatste tijd hoge ogen met hun energieke muziek en shows. Muzikaal tapt deze band uit vaatjes als Baroness, Mastodon, maar voegen daar toch een eigen draai aan met meer bluesy sludge invloeden. Eind april wordt hun debuut album uitgebracht, dus precies op tijd om in Venlo een Nederlandse album presentatie te geven.

Reacties

nelly schreef op :
en die schrüm van den zanger van AmenRa nice!!zker aanwezig
Perron55 schreef op :
Een verandering in de line-up voor deze avond. Mutank wordt vervangen door Your Highness!