Alt Tienderse Kermis

Over een maand is het weer zover! De jaarlijkse Alt Tienderse kermis zal plaatsvinden in het weekend van 9 t/m 11 oktober. De aftrap van dit spektakel zal worden verzorgd door Idiot Proof! Deze rockformatie zal vrijdagavond de spits af gaan bijten.
Op zaterdag zal de formatie Clock als eerste van start gaan. Beïnvloed door bands en artiesten als Foo Fighters, Fiction Plane, Lenny Kravitz en Chris Cornell is CLOCK met zijn verfrissende mix van rock en pop een geweldige energieke en creatieve band. Als tweede zal Project A een optreden verzorgen deze avond. De muziek van Project A is energiek, rauw, vies en bespeeld alsof Jimi Hendrix aan de
crack is. Dit zijn karakteristieke elementen die je terug ziet in de live optredens van deze band. De laatste band van deze avond vol met muziek is Ten page pilot. Deze rockband heeft in hun korte bestaan al met een groot aantal bekende namen op mogen treden.

Op zondag is het weer tijd voor het OPEN PODIUM. Heb jij (geen) talent voor muziek en wil je graag jouw kunsten komen vertonen? Geef je dan nu op via eefvervoort@hotmail.com.

Reacties

TDTJE schreef op :
Dur motte wel genoeg minse kome anders heb ik vannoavund niks te doen als ik mot tappe dus ik zuj zegge kom allemoal noar Tiendere.