Ald Tienderse Kermis

Vrijdag_____________________________________________________

Drum n Bass in Your Face part III
line-up: PROXIMA, Wayne Nice, Cult Four, Raw Genetic en Thirteen

Open 20:00u | Aanvang 21:30u | Entree €5,-

Zaterdag____________________________________________________

COLOSSA is een vierkoppige rockformatie die in augustus 2012 haar nieuwe album heeft opgenomen in samenwerking met producer/mixer Guido Aalbers en mastering engineer Howie Weinberg (o.a. bekend van Nirvana en the Smashing Pumpkins).

Het eerste wapenfeit, de debuutplaat ‘Born to Make a Sound’ (2011), ontving enthousiaste reacties in de Nederlandse pers met uitverkochte releaseshows tot gevolg. Volkskrant en Nu.nl schreef: “..een veelbelovend rockdebuut”, het blad Oor sprak: “..Nederland bezit niet overdadig veel sterke rockstemmen, maar dit is er toch echt een. ”
Singles ‘Darling (I Want You)’ en ‘We Gotta Do It All The Way’ kregen airplay op radio 3FM en Colossa maakte zijn debuut op Nationale TV in De Wereld Draait Door en in de trailer van de Amerikaanse serie House M.D. In 2010 speelden ze als support voor bands als Triggerfinger en Band of Skulls.

Inmiddels hebben ze al heel wat podia betreden en worden ze alsmaar groter en groter. Maar net voordat ze voor ons te groot zijn hebben we ze weten te strikken. Colossa rockt als nooit tevoren. En op zaterdag 20 oktober kun jij hier bij zijn!

KILL FERELLI is een band die geïnspireerd werd door bands als Juliette Lewis, Courtney Love, Foo Fighters, Paramore and Jimmy Eat World. Kill Ferelli heeft haar eigen sound weten te creëren door stevige gitaar muziek te beïnvloeden met wat popmuziek en ballads. Het resultaat is verbluffend! Het plaatje is pas compleet wanneer je ze live ziet. Met een zacht uitgedrukt aantrekkelijke frontwoman en ex-muzikanten van bands als Sat2D, Viberider en Dreadlock Pussy zul je dit zelf ervaren.

In 2011 bracht Kill Ferelli de EP ‘Demolicious’ uit waarmee ze behoorlijk wat positief reacties ontvingen. Dit werd gevolgd door een aantal series aan shows waardoor ze werden opgemerkt door A&R department of Suburban Records. In September 2012 wordt hun CD debuut ‘A Modern Scenery’ verwacht. Hun single ‘Dance With Me’ kwam onlangs uit waarmee de band werd gekozen als 3FM Serious Talent.

Open 20:00u | Aanvang 21:30u | Entree €5,-

Zondag_____________________________________________________
Open Podium; Op deze zondag, de dag waarop Conon tot paus werd benoemd, maken we het podium weer eens vrij voor bands verkerend in een stadium van zeer jeugdige onvolgroeidheid. Maar ook de gouwe ouwe bands zijn natuurlijk van harte welkom in Dá Gaellus

Dus speel je in een bandje of heb je wat anders in je mars wat met muziek te maken heeft? Doe dan mee! Wij voorzien je van comsumpties en een entousiast publiek.
Stuur een mail naar Liveonstage@gaellus.nl met de naam van jouw band of act. Opgeven kan tot en met 14 oktober

Open 17:00u | Aanvang 18:00u | Entreevrij

Reacties

TDTJE schreef op :
Keurig @OJC Gaellus.