A.O.T.M.A., Collision

Op zaterdag 29 Oktober tijdens het Boemel-Weekend, presenteren Slappe Hap en Cafe Babouche een avond met 3 bands uit binnen en buitenland.

De Duitse heren van Attack of the Mad Axeman maken hun opwachting om deze avond in Café Babouche te spelen. Deze band is niet zomaar een band, maar een band bestaande uit heuse bos dieren! Deze Duitse band gaat gekleed in diverse dieren outfits met toebehoren. Zo is de gitarist een eekhoorn, met een eikel waar bier uit genuttigd wordt. De zanger een schildpad en de drummer een slak om maar wat te noemen! Muzikaal speelt de band een zeer strakke vorm van Grindcore/Hardcore/Metal, met inmiddels 2 full length platen op hun naam en diverse tours. Kom zeker langs voor een avond super strakke muziek, met een cabaret, niet te serieus tintje!

Voorprogramma deze avond is het uit Groningen afkomstige Grinding Halt. Deze band maakt een mix van Grindcore/Hardcore en een vleugje Doom. Ze gelden als 1 van de nieuwe smaakmakers in de scene, komt dat zien.

De avond wordt geopend door de uit Lottum/Horst afkomstige band Collision. Deze band is geen onbekende in de regio met hun strakke Hardcore/Thrash/Grindcore.

Deze avond is een onderdeel van het Boemel-Weekend en daarom gratis toegankelijk. Café Babouche opent haar deuren om 20.00u aan de Schoolstraat 9 te Horst. Voor meer informatie over concerten in deze regio zie: www.slappuhhap.blogspot.com

Reacties