90's Rock Tribute

Tijdens de jaren 90 zijn er veel bands ontstaan en sommigen hebben een duidelijke stempel achtergelaten op de muziekgeschiedenis. Twee van deze bands zullen tijdens deze avond jou mee terug nemen naar de jaren 90.

Full Nelson zijn vijf vrienden die door de cd’s uit hun jeugd aan het bladeren waren! Ze vonden het tijd om deze flink af te stoffen en nieuw leven in te gaan blazen. De keuze was snel gemaakt. Ze hadden allen een grote overeenkomst in die keuze: Limp Bizkit! Zo ontstond in 2009 de Limp Bizkit tribute band genaamd Full Nelson. Door de combinatie van rap, harde gitaar riffs, strak drumwerk en samples houdt Full Nelson het publiek in zijn greep...

Monkeywrench speelt een Foo Fighters repertoir, maar is niet een traditionele tributeband: geen poppenkast, verkleedpartijtjes en andere (bij)zaken om fysiek maar zo veel mogelijk op de originele artiest te lijken. Monkeywrench staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze rock en is daarmee een eerbetoon aan de helden van de Foo Fighters!

Reacties