6-jarig bestaan!

In oktober van 2014 bestaan we alweer 6 jaar. De 6 jaar zijn ontzettend snel voorbij gevlogen. Hoogtepunt aan hoogtepunt werd aaneengeregen. En als het aan ons ligt gaan we nog de nodige jaren verder!

Je bent van ons gewend dat we dit weekend uitpakken en natuurlijk gaan we dat ook nu weer doen.

Op vrijdagavond bieden we je de Twork Friday met Kid de Luca, MC Boogie en een gast-dj. We hebben nu tweemaal het concept Twork Friday gehouden en het was tweemaal áán. De deuren van de zaal openen om 23.000uur.

Op zaterdagavond geven we het podium aan een legende. Niemand minder dan DJ Jean komt The Launch relaunchen. Er gaan zelfs geruchten dat hij The Relaunch gaat relaunchen. Enfin. We zijn er trots op dat deze doorgewinterde ouwe rot zijn kunsten komt vertonen in onze zaal. Verwacht melancholie en een terugblik naar de 90ies! De deuren van de zaal openen om 22.00uur.

Degene die jarig is, die moet trakteren. En dat doen we door iedereen de hele avond bier, fris en wijn voor €1,- aan te bieden op de zondagavond. Bijkomend voordeel is dat het deze week ook nog eens herfstvakantie is. De kans is groot dat het dak eraf gaat met de enige echte DJ Styn. Let op: deuren van de zaal openen op zondag al om 20.00uur. En voor hen die het nog weten: er zal deze avond garderobe zijn.

Reacties