4 joar Heite Soep

Zaterdag 8 februari 2014 is het zover! Carnavalsband Heite Soep tovert de zaal van De Lange om in dé 'vastelaovendstempel' van de Lage Landen!

Muzikale grootheden uit de carnavalswereld, zoals Thijssen & Co, Aaltied Noeit Te Laat, Huub & Chris, Pim Minkenberg, De Horsterneze, VC 't Kletske, De Bosjes en DJ Ruud en Jules, geven deze avond acte de présence. Haal dus die hand uit je trainingsbroek, kom van die bank af en vorm zo snel mogelijk een polonaise richting De Lange. Laat je vervolgens vollopen met goudgele pretraketten en de eerste onvergetelijke carnavalsavond van 2014 is een feit!

Vier jaar geleden besloten vijf ietwat dikkige jongens om de aanval in te zetten tegen de gevestigde namen in het Horster liedjescircuit. In die tijd is Heite Soep langzaam uitgegroeid tot dé boyband van Horst en ter ere van hun talrijke fans (lees: groupies) organiseert het deze jubileumavond. Want zeg nou zelf: '4 jaor Heite Soep, daat zujje mier minse motte daon!'

De zaal is open vanaf 21.00 tot in de late uurtjes en de entree is helemaal gratis! Daarnaast is er voor de échte diehards tussen 21.00 en 22.00 een 'resoeptie' waar men met een cup-a-soupje alvast een bodem kan leggen voor de rest van de avond. Iedereen is welkom!

Reacties