4 jarig bestaan

Na een fantastische periode van alweer vier jaar, is het weer tijd om De Lange Horst en iedereen die De Lange Horst een warm hart toedraagt een heel weekend in het zonnetje te zetten! In het weekend van 19, 20 en 21 oktober bestaan we namelijk al weer 4 jaar!

Op vrijdag presenteren we de topproducer- en dj: Dj Galága. Dj Galaga is een garantie voor een top-avond. Verschillende hits en samenwerkingen hebben deze man over de hele wereld gebracht en wij zijner trots op dat deze man reeds voor de derde maal in vier jaar ons komt vereren met een bezoekje. ‘The Game’ is wellicht zijn bekendste hit. De deuren van de zaal openen op vrijdag om 22.30uur.

Op zaterdag presenteren we je de populairste Pool van het moment: Mr. Polska! Als onderdeel van het rapcollectief ‘Nouveau Riche’ heeft deze man al verschillende hitnoteringen achter zijn naam staan. Waar je hem van zou kunnen kennen? Wat dacht je van ‘Krokobil’ (in combinatie met Yellow Claw), hij was support act van ‘House of Pain’, of wat dacht je van ‘Vinger op de klitter’? Kortom: als je deze man niet kent, dan is dat vreemd te noemen. De deuren van de zaal openen op zaterdag om 22.30uur.

Op zondag willen we alle bezoekers van De Lange Horst weer traditioneel bedanken. De hele avond zal bier, fris en wijn voor €1,- te halen zijn bij ons lief barpersoneel. En of dat nog niet genoeg is, knallen we er ook nog huisdeejays Gurde en Styn tegen aan. Feestje gegarandeerd. De deuren openen om 20.00uur. Hoe lang we deze avond door gaan, ligt aan jullie…

Reacties

Jupske schreef op :
dit jaar wel betaalde garderobe op zondag??
haters gonna hate
jannis schreef op :
Haha ja. En de vorige 2x dat we bier, fris en wijn voor een euro deden, hadden we ook garderobe ;)