35 jarige bestaan Cartouche: Heideroosjess

HEIDEROOSJES SLUIT AF WAAR HET BEGON
Regionaal afscheidsconcert in Bondszaal America

HORST – Heideroosjes neemt afscheid van het Limburgse publiek op de plek waar het allemaal begon, America. Op VRIJDAG 07 SEPTEMBER speelt het viertal in de Bondszaal te America. Het is de laatste keer dat Heideroosjes te zien is in eigen regio want de band stopt eind september. De organisatie is in handen van jongerencentrum Cartouche, dat hiermee tevens haar 35 jarig bestaan viert.

“We wilden de cirkel rondmaken” aldus gitarist Frank Kleuskens. “Heideroosjes deed haar eerste optreden in Cartouche in America”. Nu eindigt de band haar carrière in de Bondszaal in America. “Cartouche zelf zijn we ontgroeit, daar passen niet genoeg fans in” lacht Kleuskens.

De hele avond zal in het teken staan van terugblikken want ook de voorprogramma’s zijn bands die in de jaren negentig bestonden. De eerste support is reeds bekend: FROM BEYOND. De band uit Wanssum speelden jaren geleden veelvuldig in het regionale sozencircuit. Op verzoek van Heideroosjes en Cartouche komt de band éénmalig weer bij elkaar. Er wordt nog één support toegevoegd aan het afscheidsconcert van de Heideroosjes.

Aanvang van dit laatste Limburgse concert is 20.00 Voor meer informatie kan men kijken op www.heideroosjes.com en www.ojccartouche.nl

UPDATE 5 JUNI:

Heideroosjes Uitverkocht!!
Het laatste optreden van de Heideroosjes in Limburg heeft zoals verwacht veel belangstelling opgeleverd. Helaas moeten we de liefhebbers zonder kaarten teleurstellen. De kaarten zijn namelijk uitverkocht!! De voorverkoopadressen kunnen vanaf heden niets meer voor je betekenen.

Reacties