30 jaar OJC Knor

Het 30-jarig bestaan van OJC Knor trapt vrijdag af met het volgende programma:

NIKS DRAAIT DOOR

Mensen hebben vaak te snel een voorkeur voor dat ene bepaalde muziekgenre waar ze zich dan ook volledig in vast bijten. Als voorbeeld de eeuwige hiphop, hardcore en gothic subculturen. Ook discotheken en clubs draaien vaak de eeuwige top 40 muziek.
Wij geloven bij Ojc Niks gelukkig in wat afwisseling in het leven, zo ik in onze muzieksmaak. Wij draaien dus graag wat verschillende muziek op een avond. De vraag is echter, “Hoe zorg je ervoor dat er op een eerlijke manier wordt gekozen tussen verschillende genres en hoe houdt je iedereen tevreden”.
Het antwoord op beiden vragen is: “Het rad van fortuin”. Een rad is goudeerlijk en zal nooit een voorkeur hebben voor bijv. housemuziek en diep van binnen vindt iedereen het leuk om iets te zien draaien. Mmm, draaiend rad…
Op ons rad staat een zooi aan verschillende muziekgenres variërend van Hip Hop tot Duitstalig en van Death Metal tot Boy Band. Elk van deze genres wordt om de zoveel minuten afgewisseld middels een flinke zwieperd aan het rad! Als je geluk hebt mag zelfs jij een keer zwieperen. Jippie!*

RANDOM

Random is een jonge en energieke allround coverband bestaande uit zes enthousiaste muzikanten. Samen staan zij garant voor een gezellige avond boordevol live muziek en entertainment van de bovenste plank!

Met nummers van o.a. Anouk, Guus Meeuwis, Queen, U2, Tina Turner, Skunk Anansie, Robbie Williams en Gloria Gaynor is deze coverband van alle markten thuis. Mede door het veelzijdige en gevarieerde repertoire, dat constant voorzien is van de nieuwste muziek, weet Random elk publiek in zijn grip te krijgen. In no-time staan mensen van jong tot oud te swingen op de dansvloer.

Of het nu gaat om een bruiloft, tentfeest, bedrijfsfeest of discotheek, Random zorgt voor een spetterend feest!!!

Meer informatie over Random check: www.random-band.nl

Reacties

cuppuh schreef op :
Ik heb wal wer gezeen dat knor wer enne vette line-up heet ;)
RickT schreef op :
vertel vertel
Nakkie schreef op :
Wie draait er eerst?
Too weird to live, and too rare to die.
Herman85 schreef op :
21.30 Sammy
23.00 Luke V
00.00 Blackout
01.00 Tango & Cash
02.30 Luke V