230 Volt Fest

18 oktober
230 VOLT FEST
Met live: Early Adopters , Kiss On The Rocks, Murder By Millions, Stormrider, Haraszment, These Seats Are Taken & Gino's Eyeball

Op 18 oktober zal in OJC Canix de eerste editie van het 230 Volt Fest plaats vinden, een festival waar rock, metal, pop, punk en andere alternatieve muziekstijlen hand in hand gaan om het publiek een geweldige en veelbelovende dag te laten beleven! Er zijn een handjevol te gekke bands geboekt! Schrijf alvast in je agenda!

EARLY ADOPTERS
Ontstaan uit het as van de welbekende vrolijke punk mannen van the Wisecrack is Early Adopters ontstaan Na al heel wat jaren samen te spelen werd er besloten om een compleet andere richting in te gaan die wat beter bij Early Adopters past. Een mix van melodie, een strakke ritme sectie en vette gitaar riffs afgewisseld met solo´s die door merg en been gaan is er zelfs nog een extra element aan toegevoegd. Naast zang en akoestische gitaar komen er nu ook toetsen aan te pas.

MURDER BY MILLIONS
Limburg en Brabant zijn van oudsher de contreien waar veel hard- en metalcore vandaan komt. Zo ook Murder By Millions uit het Land van Cuijk dat een combinatie van melodieuze metal met hardcore invloeden ten tonele voert. De songs hebben een sterke opbouw en groove, waardoor het lastig zal zijn stil te blijven zitten of staan. Murder By Millions speelt strak, klinkt helder en vet en zal Canix op zijn kop zetten!

HARASZMENT
Haraszment speelt een ruwe mix tussen Southern-Rock en Metal, denk aan bands als Nashvilly Pussy, Black Label Society, Guns 'N Roses, Pantera en Overkill. Haraszment speelt een energieke live show en is ready to rock!

STORMRIDER
Metal is tegenwoordig weer helemaal in, er is een grote revival gaande van 80-er jaren metal, dit zie je aan de populariteit van bands als Nevermore, Iced Earth, Blind Guardian e.d. Maar hoe zit het nou met de echte jaren 80 metal bands ?? Velen ervan bestaan niet meer of spelen tegenwoordig heel andere muziek. Hoeveel mensen verlangen er immers niet naar terug om nog eens echte jaren 80 metal klassiekers live te horen? Daar hebben ze nu de kans voor, want er is Stormrider! Stormrider brengt een eerbetoon aan de metal grootheden van de jaren 80. Wie wil er niet een show zien waar zowel songs van Anthrax, Judas Priest, Metallica, Testament, Dio, Toxik als Megadeth, Mercyful Fate, Annihilator, Sanctuary, Thin Lizzy en meer ten gehore worden gebracht? En dit op een zeer hoogstaand niveau, Stormrider bestaat namelijk uit muzikanten die hun sporen reeds ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld.

THESE SEATS ARE TAKEN
These Seats Are Taken is een meerstemmige Post-Punk band uit Noord-Limburg die de huidige Britse golf aan Gitaarpop bands als blauwdruk neemt voor hun eigen muziek. De muziek van These Seats Are Taken klinkt als en mix van de Post-Punk van Maxïmo Park, The Futureheads en Franz Ferdinand, de Garagerock van The Hives en bevat zelfs een snufje Beach Boys. Meestal dansbaar, soms heel hard. Met heel veel meerstemmige zang en zelfverzekerd theater. Een band zoals er in Nederland maar weinig van zijn...

GINO'S EYEBALL
Gino's eyeball = Poppy punkrock; tight, fast and fireproof! Gino’s Eyeball staat voor poppy punkrock met invloeden van Green Day, Blink 182, Millencolin, MxPx en Diesel Boy. Een leuke band uit de regio Antwerpen die elke week optreedt doorheen het hele land.

KISS ON THE ROCKS
Kiss On The Rocks is opgericht in 2006. De oprichters zijn allen grote Kiss fans en hebben altijd theater en Rock & Roll willen combineren. Dat maakt het geluid en de performance van Kiss On The Rocks spectaculair. De band treed op als look a likes vol make-up en heeft een variatie aan special effects. Het repertoire bestaat uit bekende liedjes zoals ‘I Was Made For Loving You’ tot aan de stomend hete begin jaren 70 liedjes. Een Kiss On The Rocks show is een spektakel vol special effects, performance en ongekende Rock & Roll.

Open: 15.00u / Aanvang: 16.00u / Entree: €8,-

www.myspace.com/earlyadopters1
www.murderbymillions.com
www.haraszment.com
www.stormrider.nl
www.tsat.nl
www.ginoseyeball.com
www.kissontherocks.com

Reacties

collisiontammi schreef op :
Tijdschema:

16.45u – 17.30u Early Adopters
18.00u – 18.45u Murder By Millions
19.15u – 20.00u Haraszment
20.30u – 21.15u These Seats Are Taken
21.45u – 22.45u Stormrider
23.15u – 23.45u Gino’s Eyeball
00.15u – 01.15u Kiss On The Rocks
01.15u – 02.00u Afterparty met Feest/Rock DJ
Tonight at your house, it is not plouse