20 Jaar Niks - Zaterdag

We bestonden in 2013 al 20 jaar, maar daar gaat het niet om. Feest! We pakken uit met een jubileumweekend dat zowel vrijdags als zaterdags voor ieder wat wils aan gaat bieden. Beide dagen zullen zowel bands als DJ's de podia van OJC Niks betreden.

Op zaterdag starten we vroeg. Om 15:00u openen we onze deuren na een geslaagde vrijdagavond opnieuw. Ditmaal geen DJ's, maar bands op het hoofdpodium. Afterpartees, The Anaesthetics, The Mothmen, Mooon, Young & Damaged, Infernal Scheiße, Original Red, Nikstravaganza en een knallende verrassingsact zullen op de zaterdag het hoofdpodium kleur gaan geven.
Verwacht eveneens enerverende DJ's die tussen de bands door knallende hits door de zaal zullen schallen. Daarnaast zijn er enerverende randactiviteiten zoals een eetwedstrijd dus vermaken doe je je de hele dag!

Het verzorgen van het café hebben we op de zaterdag uit handen gegeven aan niemand minder dan de boys van Tanzbar! Deze jongens zijn al een tijdje bezig met hun extreem dansbare techno/minimal capriolen en zijn inmiddels behoorlijk bekend aan het worden met hun verfijnde muzieksmaak en smaakvolle boekingen.
K.E.T., Wayne Young en Ivo Swinkels zullen vanaf 20:00u van het café een fijne danstempel maken.

Tickets voor zowel deze heerlijke zaterdag als de swingende vrijdag kun je kopen bij onze vrienden van OJC Walhalla, OJC Niks en natuurlijk bij muziekspeciaalzaak Miez-D in Horst. Voor slechts €7,50 mag je dan beide dagen gewoon doorlopen bij de deur.

Dagtickets kosten €5,00 en zijn alleen aan de dagkassa verkrijgbaar.

Reacties