20 Jaar Niks - Vrijdag

We bestonden in 2013 al 20 jaar, maar daar gaat het niet om. Feest! We pakken uit met een jubileumweekend dat zowel vrijdags als zaterdags voor ieder wat wils aan gaat bieden. Beide dagen zullen zowel bands als DJ's de podia van OJC Niks betreden.

Op vrijdag zullen we knallend het weekend beginnen met niemand minder dan David Ghetto en Puinhoop Kollektiv! Deze boys ben je geheid tegengekomen op feestjes als Knaltival, Solar en Zomaarpop! 100% Feest, 0% Verveling. Brocco en Team Rocket zullen de zaal warm draaien en voorzien van een lekkere portie swing.

Het café van OJC Niks zal in het teken staan van vriendjes. Vrienden van Niks welteverstaan. Goede vrienden dus. Verwacht vriendjes van Walhalla, oud-vrijwilligers die het geluk zijn gaan zoeken in de Randstad en meer. Niet helemaal duidelijk? Als het maar duidelijk is dat je niet stil zult gaan staan. Van oude discokneiters tot meeschreeuwmuziek, van obscure franstalige hits die de landsgrenzen niet eens verlaten hebben, tot extreme zweetklappers. Je hoort ze allemaal in het café!

Tickets voor zowel deze swingende vrijdag, als de heerlijke zaterdag kun je kopen bij onze vrienden van OJC Walhalla, OJC Niks en natuurlijk bij muziekspeciaalzaak Miez-D in Horst. Voor slechts €7,50 mag je dan beide dagen gewoon doorlopen bij de deur.

Dagtickets kosten €5,00 en zijn alleen aan de dagkassa verkrijgbaar.

Reacties